Tietoa yrityksestä

Huolellista sähkö- ja automaatiosuunnittelua yksityisille, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin Tampereen alueella

Sähkösuunnittelu Lepistö on  Tamperelainen suunnittelu-toimisto. Toimintaani on ohjannut avoimuus ja asiakkaiden arvostaminen. Yritykseni palvelee kattavasti uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen saralla, sekä palvelen myös teollisuutta. Tarjoan ystävällistä ja huolellista sähkö- ja automaatiossuunnittelupalvelua sekä sähköloppupiirustuksien piirtämistä aina tarpeiden mukaisesti.

Jyri Lepistö

Sähkövoimatekniikan insinööri ja automaatiotekniikan diplomi-insinööri.

Tehnyt sähkö- ja automaatiosuunnittelutöitä erilaisista lähtökohdista alkaen, päivityksiä sekä alkusuunnittelusta alkaen, mm omakotitaloihin, rivitaloihin sekä teolllisuudelle tarpeiden mukaisesti Tehnyt erilaisiin teollisiin laitteistoihin logiikkaohjelmointia halutulla ohjelmistolla, laitteistot olleet erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia sekä koneiden osia, kuten erilaisia kuljetinjärjestelmiä, kokoonpanolaitteita sekä puristuskoneita..

Hänellä on sähköpätevyys 2, joka oikeuttaa alle 1kV sähköasennuksiin. Käynyt useita erilaisia CADS-suunnittelu- sekä Siemens-ohjelmointi koulutuksia, joissa käytetty CADS18-,  Siemens S7-Manager sekä TIA Portal-ohjelmistoja.

Referenssejä

Sähkösuunnittelutyöt:

Rivitaloyhtiön asunto, Tampere, loppupiirrustukset 2019

Teollisuushalli, Lempäälä, saneeraus ja muutostyö 2020

Saunarakennus, Tampere, uudiskohde 2020

Autotallirakennus, Tampere, uudiskohde 2020

Omakotitalo, Espoo, uudiskohde 2020

Omakotitalo, Lempäälä, muutostyö 2020

Lomamökki, Kangasala, muutostyö, loppukuvat, 2021

Sähköasennus- ja huoltotyöt:

Rivitaloyhtiö, Tampere, huoltotyö 2019

Omakotitalo, Hämeenlinna, huoltotyö 2019

Rivitaloyhtiö, Tampere, huoltotyö 2020

Rivitaloyhtiö, Tampere, huoltotyö 2020

Autotallirakennus, uudiskohde 2020

Asiakaspalautteita

Autotallirakennus, Tampere, uudiskohde 2020

" Autotallin sähkösuunnittelu ja asennukset sujuivat sovitusti ja aikataulussa. Asianmukaiset mittaukset ja muut dokumentit syntyi sovitusti ja ennakkoon annettuun hintaan. "

- Mikko Helminen