Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Sähkösuunnittelu

SÄHKÖSUUNNITTELU ON OSA KIINTEISTÖJEN JA TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUA. ASIAKAS TEKEE SUUNNITELMAN HALUAMISTAAN SÄHKÖTÖISTÄ, JOIDEN PERUSTEELLA SÄHKÖSUUNNITTELIJA TEKEE TARJOUKSEN.

Varsinaisesta sähkösuunnittelusta vastaa sähkösuunnittelija. Hyvää sähkösuunnittelua on asiakkaan toiveiden kuuntelu sekä sähkösuunnittelijan mahdollisten parannusehdotusten esittäminen.

Olittepa remontoimassa tai rakentamassa uutta, toteutamme sähkösuunnitelmat yksityisille kuluttajille ja yrityksille. Suunnittelemme sähköjä muun muassa omakotitaloihin, rivitaloihin, halleihin sekä teollisuuden laitteisiin.. 

Uudiskohteiden sähkösuunnitelmat toteutetaan rakennussuunnitelman pohjalta - saneerauskohteiden sähkösuunnittelu on yleensä hieman haastavampaa ja vaatii enemmän selvitystyötä paikan päällä.

Meiltä saat ammattitaitoiset sähkösuunnitelmat, jotka toteutetaan kiinteistön haltijan toiveiden mukaan, sekä mahdolliset sähkösuunnitelman parannusehdotukset.

RAKENNUSLIIKKEILLE
- Aluerakentamisen sähkösuunnitelmat
- Rivitalot
- Hallit
- Omakoti- ja paritalot

SÄHKÖURAKOINTILIIKKEILLE
- Työkuvat
- Piirikaaviot
- Loppukuvat

KIINTEISTÖILLE
- Uudet sähkösuunnitelmat
- Sähköpiirustusten päivitykset

KULUTTAJA-ASIAKKAILLE
- Uusien omakoti- ja paritalojen sähkösuunnitelmat
- Saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat

Suunnittelussa käytämme CADS18-ohjelmistoa.

Automaatiosuunnittelu

AUTOMAATIOSUUNNITTELU ON OSA TEOLLISUUDEN JA KIINTEISTÖJEN SUUNNITTELUA. ASIAKAS TEKEE SUUNNITELMAN HALUAMISTAAN SUUNNITTELUTÖISTÄ, JOIDEN PERUSTEELLA SUUNNITTELIJA TEKEE TARJOUKSEN.

Teollisuus- , talo- ja sähköautomaatiosuunnittelu onnistuu toimestamme. Tarjoamme asiakaslähtöiset suunnitelmat räätälöidysti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme erityisesti laitevalmistajia tarjoten osaamistamme erilaisiin projekteihin.

Kattavista koneautomaation suunnittelupalveluistamme löytyy apua mm. PLC- ja käyttöliittymäohjelmointiinne. Automaation ohjelmisto-osaamistamme ovat mm. Siemens STEP7, TIA-Portal, WinCC sekä Beckhoff TwinCAT.

Myöskin älykotien KNX-laitteiden suunnittelu onnistuu luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta. Kotiautomaation hankinta kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kun kartoitamme tarpeesi ja toiveesi älykodille ennen kuin yksikään seinä on pystyssä, integroinnit pystytään toteuttamaan saumattomasti ja lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.